Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko kehon käsittelyyn yhdellä hoitokerralla. Kehon epätasapainotilat kuormittavat kehoa ja aiheuttavat jännityksiä, kulumia ja kiputiloja. Kalevalainen jäsenkorjaus vapauttaa ja tasapainottaa koko kehoa, kattaen lihakset, sidekudokset, kudosnestekierron, verenkierron ja hermotoiminnan. Hoidetaan syytä, ei ainoastaan oiretta.

  • Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta ja osaajista, löytyy tietoa Kansanlääkintäseuran sivuilta.
  • Kalevalainen jäsenkorjaus 90min / 80€ (sis. alv 24%)
  • Ajanvaraukset: annukka@shalavalla.com, 050 5669827
  • Huom! Jos ajanvarauskalenterista ei löydy Sinulle sopivaa aikaa, niin soita. Sopiva aika löytynee kyllä.
  • Katso myös: Hämeen Terveyssisar

Jäsenkorjaus&Jooga - 3kk/420€

Kalevalainen jäsenkorjaus yhdessä joogaharjoitusten kanssa on täydellinen paketti saada keho kokonaisvaltaisesti parempaan kuntoon. Kalevalainen jäsenkorjaus hoitaa kehoa monella tasolla: nestekierto vilkastuu, kehon tukoskohdat avautuvat, hermosto rentoutuu ja nivelet tasapainottuvat - samaa tekee joogaharjoitus itsehoitona. Katso tästä lisää: Kalevalaisen jäsenkorjauksen ja joogaharjoitusten terapeuttinen yhteisvaikutus.

Kolmen kuukauden kehonhuoltopaketti sisältää:

  • 3 x Kalevalainen jäsenkorjaus
  • 10 x joogatunti Shala Vallassa
  • 2 x Joogan yksityistunti
  • Lähtö- ja päätöstilanteen valokuvaus ja kommentointi
  • Lisäksi sitoudut tekemään yhden omatoimisen joogaharjoituksen kotona.

Aloitus tapahtuu valokuvauksella ja jäsenkorjauksella sekä joogan yksityistunnilla, jossa saat yksilölliset kotiharjoitusohjeet.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Annukka 050 5669827, annukka@shalavalla.com


Kokemuksia Jäsenkorjaus&jooga -paketista:

"Olin kärsinyt yli kahden vuoden ajan pahoista alaselkäkivuista, joihin en tuntunut saavan pysyvää apua. Tiesin, että selkäni tarvitsee liikettä, mutta en uskaltanut itse aloittaa mitään lajia. Bongasin Shala Vallan jäsenkorjaus&jooga-paketin, ja se oli käänteentekevää. 3kk aikana sain takaisin fyysisen toimintakykyni. Se tunne oli aivan uskomaton! Puolen vuoden jälkeen alaselkäkipuni olivat poistuneet kokonaan. Kehoni hyvinvointi paranee yhä koko ajan.

Ajattelen, että yksi ratkaisevista tekijöistä oli se, että kehoani hoiti ja kehoni liikettä ohjasi yksi ja sama ammattilainen, joka oppi tuntemaan sen kipukohdat ja rajoitukset. Myös luottamus Annukkaa kohtaan kasvoi hiljalleen, jolloin uskalsin pelätä kipua vähemmän ja tehdä liikettä Annukan ohjauksessa enemmän. Joogaohjaus oli hyvin yksilöllistä. Moniin liikkeisiin luotiin tarvittavat variaatiot yksityistunnilla, jotta harjoittelun saattoi aloittaa turvallisesti.

Toki ratkaisevaa oli myös se, että sitouduin harjoitteluun. Mutta sovittu 3kk paketin rytmi ja raamit auttoivat alussa luomaan joogasta pysyvää osaa arjessa. Pakettihinnan sai myös maksaa erissä - sekin oli minulle arvokas jousto.

En voi kuin lämpimästi suositella tätä pakettia! Sain kehoni takaisin.

T: Tyytyväinen"

"Osallistuin Shalavallassa jooga&jäsenkorjaus-kehonhuoltoon kolmen kuukauden ajan. Hakeuduin kalevalaiseen jäsenkorjaukseen lähes puolentoista vuoden selkäkivun jälkeen fysioterapeutin suosituksesta. Ainoa mikä harmittaa, on se, etten hakeutunut sinne aiemmin! Jäsenkorjauksesta oli suurta apua ja jooga tuki sen vaikutuksia koko kehon hyvinvoinnin edistäjänä. Selkäkivut vähenivät huomattavasti heti ensimmäisen jäsenkorjauksen jälkeen. Selkäkivut eivät ole enää valvottaneet öisin tai hankaloittaneet elämää. Myös koko keho voi paremmin, on notkeampi ja kestää muutakin liikuntaa paremmin. Keho ei myöskään ole enää ollut yhtä rasittunut tai tukossa kuin aiemmin ja palautuminen urheilusta on tehostunut. Kokonaisvaltaisesti on siis parempi olla.

Aion ehdottomasti jatkaa molempia - säännöllistä joogaa viikoittain ja jäsenkorjausta aina tarvittaessa.

T: Iloinen"

»Jos on luu luiskahtanut, siinä luuta luiskahuta.

Jos on liha liikahtanut, siinä lihaa liikahuta.

Jos on jäsen järkähtänyt, siinä jäsentä järkähytä.»

Elias Lönnrot, Kalevala