Joakimin keittiössä

Joakimin keittiössä sai alkunsa siitä, että Rakas vaimoni alkoi kuvata kokkailujani ja julkaisi niitä Instagramissa #joakiminkeittiössä. Kun järjestämme kursseja ja retriittejä saan aina toimia kokkina; mikä ei ole häirinnyt, koska tykkään tehdä ruokaa ja leipoa leipää!

Välillä seuraan reseptejä hyvin tarkkaan, toisinaan teen ihan fiiliksen pohjalta. Ruoka jota teen on kasvisruokaa (ei kananmunaa), maitotuotteita käytän ja välillä tulee vahingossa vegaanista. Makumaailma on vahvasti Intia-painotteinen mutta myös Italian keittiö löytää paikkansa (pizza!). Käyttämäni ainesosat ovat yksinkertaisia ja edullisia, suurimman osan saa ihan normi kaupoista. Tulen järjestämään kokkauskursseja sekä etänä että paikallisesti. Niistä enemmän näillä sivuilla ja Instagram tilillä @joakiminkeittiossa. 

Nähdään patojen ääressä!

JoakimHyvyydessä elävät ihmiset pitävät ruuasta, joka pidentää elämän kestoa, puhdistaa olemassaolon ja antaa voimaa, terveyttä, onnea ja tyytyväisyyttä. Tälläinen ruoka on mehukasta, rikasta, terveellistä ja sydäntä ilahduttavaa. 

BG 17.8